(+36) 20 975 29 45

 

ekoparkrendezvenyhaz@freemail.hu

 

JÓ TUDNI

Itt mindent megtuthatsz arról, hogyan öltözz fel, mit hozz magaddal és milyen szabályokat tarts be amennyiben eljössz hozzánk.

 

Mennyire biztonságos a pálya?

A parkban öncsatolásos rendszer van, ami azt jelenti, hogy mindenki saját magának csatolja a karabinereket és biztosítja saját magát. Ha mindenki betartja az oktatáson elhangzottakat, a pálya teljes biztonsággal használható.
Az animátorok folyamatosan jelen vannak a pályákon, ügyelnek a biztonságra, de nem kísérik egyenként a vendégeket. Első állomás minden esetben a gyakorlópálya, ahol mindenki megszerzi a szükséges információt és oktatást a biztonságos pályahasználathoz. A szülők, tanárok persze saját megnyugtatásuk érdekében „sétálhatnak” a pálya mellett, de az önállóság a gyerekek előnyére szolgál.
Az animátorok rendelkeznek a szükséges alpintechnikai szakvizsgával és felügyelik, hogy minden előírásszerűen történjen. Az animátor hatáskörébe tartozik, hogy elégtelen pályahasználat esetén az adott vendéget a biztonság megőrzése érdekében lehívja a pályáról.
Kisgyermekek (160 cm alattiak) csak szülői felügyelettel használhatják a pályákat.

Milyen ruhát viselj?

Zárt cipő és kényelmes, sportos viselet, amely nem akadályoz a mászásban! (Papucs használata tilos!) Ékszert, telefont nem érdemes a pályára vinni!

Milyen nehézségi fokozatúak a pályák?

Különleges fizikai erőnlét nem, csak bevállalás és kalandvágy szükséges!
Gyerekpályák már 3 éves kortól használhatóak.
150 cm alatt a gyermek és juniorpályák használatára van lehetőség, 150 cm felett teljes pályahasználat.

Milyen magassághoz van kötve a pályahasználat?

A mászójegy ára testmagassághoz van kötve. 150 cm alattiak a felnőttpályákat nem tudják igénybe venni. Ez biztonságtechnikailag indokolt, hiszen a biztosító drótkötél a 160 cm alattiaknak túl magasan van és nem tudnak felcsatolni. A magasságkorlátozás betartását szigorúan vesszük, ezért megértéseteket köszönjük.

Mennyi idő alatt teljesíthetők a pályák?

Az összes akadály kb. 2 óra alatt teljesíthető, ennyi időt biztosan el lehet tölteni a pályákon – aki bírja!  Ha valaki elfárad, bármikor megszakíthatja a „kalandozást”, majd folytathatja azt.

A PÁLYA KORLÁTLAN IDEIG HASZNÁLHATÓ, VISZONT AZ ÁR CSAK EGYSZERI ÖLTÖZTETÉST TARTALMAZ!

Be kell-e jelentkezni előre?

Egyéni vendégeknek nem kell telefonon bejelentkezni. Csoportok esetén (10 fő felett) kérjük, mindenképpen jelezzék előre érkezésüket, (akár 1-2 héttel a tervezett időpont előtt), hogy az esetleges torlódást elkerüljük.

Az időjárás mennyire befolyásolja a pályahasználatot?

Ideális, ha nem esik az eső és nincs viharos erejű szél. Nagy erejű szél (70 km/h), vihar, eső esetén az akadályok használatára nincs lehetőség, erre az időre a pályák a vendégek testi épségének megőrzése érdekében zárva tartanak. Ezért javasoljuk, ha lóg az eső lába, fontold meg, hogy jegyet váltasz-e, mert a jegy árát ebben az esetben nem áll módunkban visszafizetni.

Felelősségvállalási nyilatkozat kötelező-e?

Mindenki számára kötelező a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, minden alkalommal.

Kattints az alábbi linkre, válaszd ki a számodra megfelelő nyilatkozatot majd nyomtasd ki, hozd magaddal és spórolj időt a bejáratnál!

EKOPARK

SZOLGÁLTATÓ ÉS RENDEZVÉNY KÖZPONT

©Copyright 2020. Minden jog fenntartva.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 (20) 975 2945

Email: ekokalandpark@gmail.com

Címünk: Szeged Fürj utca 92